Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Just above the breeze 2

Just above the breeze 2 is een doek uitgevoerd in mooie pasteltinten die goed met elkaar in evenwicht zijn.

€495,00

Prediction 3

Predictions 3 is een heel kleurrijk doek met een mooie stabilisatie. Heel venwichtig. Goed te combineren met Predictions 4, ook als tweeluik.

€300,00

Predictions 3+4

Predictions3+4 als tweeluik

€600,00

Predictions 4

Predictions 4 is een heel kleurrijk doek met een mooie stabilisatie. Heel venwichtig. Goed te combineren met Predictions 3, ook als tweeluik.

€300,00

Longin' for the summer 1

Longin' for the smmer 1 De winter loopt ten einde, de dagen worden al langer en het verlangen naar de zomer hangt zwaar in de lucht maar maakt licht en vrij in kleur en gedachten.. Dit werk is een mooie combinatie met Longin' for the smmer 2

€295,00

Longin' for the summer 2

Longin' for the smmer 2 De winter loopt ten einde, de dagen worden al langer en het verlangen naar de zomer hangt zwaar in de lucht maar maakt licht en vrij in kleur en gedachten.. Dit werk is een mooie combinatie met Longin' for the smmer 1

€295,00

Smooching 6

Smooching 6: Is het zesde doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 6 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 7.

€275,00

Smooching 7

Smooching 7: Is alweer het zevende doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 7 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 6.

€275,00

Smooching 8

Smooching 8: Is alweer het achtste doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 8 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 9.

€275,00

Smooching 9

Smooching 9: Is alweer het negende doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 9 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 8.

€275,00