Impressie 2012 en oudere werken

uit 2007 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

When art meets people...

2012

When art meets people.... is een doek met een kleurenexplosie in een neutrale achtergrond. Het vormt het begin van een beleving.

...dialogue stArts

2012

...dialogue stArts is het vervolg van onze beleving en maakt onze tongen los. Dit doek vormt samen met het doek When art meets people... het begin en eindunt van de expositie in het Dialogues House in Amsterdam. 

Watched allover

2011

Watched allover is een collage. Diverse  materialen hebben als ondergrond gediend, o.a. geprepareerde afbeeldingen. Zeer pasteus geschilderd in mooie heldere kleuren.

City on fire

2009

City on fire toont de skyline van Manhattan in vuur gezet door de avond zon.

Friends forever

2010

Friends forever werpt licht op onze relaties in de loop van ons bestaan.

Storm

2011

Storm  is de verbeelding van een welvelende najaarsstorm die grote schuimende  golven van de zee over ons heen spoelt. Storm is een prachtig tweeluik.

At the inside 1

2010

"At the inside" neemt ons mee naar het innerlijke van de mens. Laat ons als het ware een bodyscan zien van ons zelf.

At the inside 2

2010

"At the inside 2" neemt ons mee naar het innerlijke van de mens. Laat ons als het ware een bodyscan zien van ons zelf.  Dit doek kan ook in combinatie met "At the inside 1" als 2-luik worden beschouwd.

Lost in mist 1

2015

LOST IN THE MIST 1: Op een dag, lopend door de Big Apple, werd deze stad overvallen door een deken van dichte mist. Gebouwen, bruggen en verlichting  zinken als het ware in de donzige deken van deze nevel. Dit doek is deel van een tweeluik, maar heeft ook zelfstandig volledig bestaansrecht.

Lost in mist 2

2011

  LOST IN THE MIST 2: Op een dag, lopend door de Big Apple, werd deze stad overvallen door een deken van dichte mist. Gebouwen, bruggen en verlichting  zinken als het ware in de donzige deken van deze nevel. Dit doek is deel van een tweeluik, maar heeft ook zelfstandig volledig bestaansrecht.

'till we meet again

2010

'till we meet again is een tweeluik dat in felle kleuren afscheid neemt van een bekende.

Landschap 2

2007

Landschap 2 is met volle kleuren in dikke lagen opgezet