Impressie 2015

uit 2015 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Smooching 1

2015

Smooching 1: Is het eerste doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 2 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 2.

Smooching 2

2015

Smooching 2: Is het tweede doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 2 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 1.  

Smooching 3

2015

Smooching 3: Is het derde doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. 

Smooching 4

2015

Smooching 4: Is het vierde doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 4 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 5.

Smooching 5

2015

Smooching 5: Is het vijfde doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 5 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 4.

Smooching 6

2015

Smooching 6: Is het zesde doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 6 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 7.

Smooching 7

2015

Smooching 7: Is alweer het zevende doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 7 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 6.

Smooching 8

2015

Smooching 8: Is alweer het achtste doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 8 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 9.

Smooching 9

2015

Smooching 9: Is alweer het negende doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 9 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 8.

Shinkichi 1

2015

Shinkichi1: Met het gebruik van oude verroeste stukken metaal, maar ook het benaderen daarvandoor middel van  pigmenten gaat dit doek sterk dimentionaal werken

Just above the breeze

2015

Just above the breeze: Een koele bries verheft de verwarmde gemoederen boven de kilte

Shikichi 2

2015

Shinkichi 2: Ook bij dit werk zijn oude verroeste stukken metaal  gebruikt, maar er zijn geen pigmenten gebruikt, doch mooie acrylkleuren om het doek te completeren

Wilde theme

2015

Wilde theme:  Veel verrassende elementjes in dit werk

Ice age

2015

ICE AGE: Boeiende contrasten in een onbekende wereld

Living stream 1

2015

Living stream 1: Woeste waterstoom over oneffenheden en daarboven verheven donkere luchten. Als tweeluik te combineren met Living stream 2

Living stream 2

2015

Living stream 2: Woeste waterstoom over oneffenheden en daarboven verheven donkere luchten. Als tweeluik te combineren met Living stream 1

Longin' for the summer 1

2015

Longin' for the smmer 1 De winter loopt ten einde, de dagen worden al langer en het verlangen naar de zomer hangt zwaar in de lucht maar maakt licht en vrij in kleur en gedachten.. Dit werk is een mooie combinatie met Longin' for the smmer 2

Longin' for the summer 2

2015

Longin' for the smmer 2 De winter loopt ten einde, de dagen worden al langer en het verlangen naar de zomer hangt zwaar in de lucht maar maakt licht en vrij in kleur en gedachten.. Dit werk is een mooie combinatie met Longin' for the smmer 1