Impressie 2016

uit 2016 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Prediction 3

2016

Predictions 3 is een heel kleurrijk doek met een mooie stabilisatie. Heel venwichtig. Goed te combineren met Predictions 4, ook als tweeluik.

Predictions 4

2016

Predictions 4 is een heel kleurrijk doek met een mooie stabilisatie. Heel venwichtig. Goed te combineren met Predictions 3, ook als tweeluik.

Predictions 3+4

2016

Predictions3+4 als tweeluik

Gently smiling 1

2016

Gently smiling 1: is het eerste doek in de serie Gently smiling. Bladgoud en opgeruwde katoenvezels vormen de basis voor de doeken in deze serie. Het doek Gently smiling 1 is afgewerkt in beige- en aardetinten met rood als accentkleur. Het vormt een mooie combinatie met Gently smiling 2.

Gently smiling 2

2016

Gently smiling 2: is het tweede doek in de serie Gently smiling. Bladgoud en opgeruwde katoenvezels vormen de basis voor de doeken in deze serie. Het doek Gently smiling 1 is afgewerkt in beige- en aardetinten met rood als accentkleur. Het vormt een mooie combinatie met Gently smiling 1.

Gently smiling 1+2

2016

Gently smiling 1+2

Gently smiling 3

2016

Gently smiling 3: is het alweer het derde doek in de serie Gently smiling. Bladgoud en opgeruwde katoenvezels vormen de basis voor de doeken in deze serie. Het doek Gently smiling 3 is afgewerkt in wit en geeltinten met rood als accentkleur. Het vormt een mooie combinatie met Gently smiling 4.

Gently smiling 4

2016

Gently smiling 4: is het alweer het vierde doek in de serie Gently smiling. Bladgoud en opgeruwde katoenvezels vormen de basis voor de doeken in deze serie. Het doek Gently smiling 3 is afgewerkt in wit en geeltinten met rood als accentkleur. Het vormt een mooie combinatie met Gently smiling 3.

Gently smiling 3+4

2016

Gently smiling 3+4

All about love..

2016

All about love.. is geschilderd in opdracht en verwoordt in kleur en detail een heftige periode uit iemands leven en de tijd erna als alle gebeurtenissen een plaats moeten krijgen in het verdere leven.

Just above the breeze 2

2016

Just above the breeze 2 is een doek uitgevoerd in mooie pasteltinten die goed met elkaar in evenwicht zijn.

Flight for freedom

2016

Flight for freedom is een doek uit de serie "Arctic scenes" en toont alle details voor vrijheid op een onbesmeurde blazoen.

Hidden treasures

2016

Hidden treasures is een volgend doek in de serie "Arctic scenes" en het is op verzoek zeer minimalistisch gehouden.

Mount Vinson, leaving just in time

2016

"MOUNT VINSON, leaving just in time" is het volgende doek in de serie "ARCTIC SCENES". Het toont ons een blik over de schouder van eenexpeditiegroep die terug keren vanaf genoemde berg op de Zuidpool. Er is slecht weer op komst.

Simply Red

2016

"SIMPLY TURQUOISE AND RED" is een tweeluik met minimalistische opbouw. de spanning ontstaat door het verschil in grootte van de doeken en door de doorlopende gouden band. 

Smooching 11

2016

Smooching 11: Is het elfde doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 11 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 12.

Smooching 12

2016

Smooching 12: Is het twaalfde doek uit de serie Smooching. Deze serie bestaat uit doeken van 120x40 cm waarop bladgoud is gebruikt in combinatie met garens en zand. Alle doeken beogen een lyrische uitstraling met de mens als middelpunt. Lekker wegdromen. Smooching 12 kan prima worden gebruikt in combinatie met Smooching 11.