Impressie 2013

uit 2013 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Feel me 1

2013

Feel me 1: is het volgende doek in deze serie. Ook hier heb ik weer zachte kleuren gebruikt op een  gestructureerde achtergrond.

Feel me 2

2013

Feel me 2 is het volgende doek in deze serie. Ook hier heb ik weer zachte kleuren gebruikt op een  gestructureerde achtergrond.

My belief 1

2013

"MY BELIEF 1" is het volgende doek in deze serie en is een weerspiegeling van geloven in dingen en mensen.

My belief 2

2013

"MY BELIEf 2" is het volgende doek in deze serie en is een weerspiegeling van geloven in dingen en mensen. Het kan samen met "MY BELIEVE 1" als tweeluik worden gebruikt, maar heeft solo even bestaansrecht.

Dawn, at the daybreak

2013

"DAWN, AT THE DAYBREAK" weerspiegelt de overgang van nacht naar de dag. Alles begint vorm te krijgen, maar niets heeft nog zijn eigen kleur en donker steekt af tegen de contouren van nevel, waarin structuren verweven liggen.

Endless faith

2013

"ENDLESS FAITH" vertelt over de ciclus van eindeloss geloof en de cirkel van leven. Beide terug te vinden in de uitbeeldingen op dit: De boomvruchten met hun zaden die zorgen voor nieuw leven evenals de contouren van de Sagrada Familia waaraan al decennia lang wordt gebouwd en die de eerste jaren zijn voltooiing moet krijgen. Eideloos vertrouwen..

Afterwards 1

2013

"AFTERWARDS 1" nadien is het gemakkelijk en weten we alles.

Afterwards 2

2013

"AFTERWARDS 2" nadien is alles gemakkelijk en weten we alles. Bijzonder mooi duo met AFTRERWARDS 1.

Pure floating 1

2013

PURE FLOATING 1 is het eerste doek in deze serie. Het voert mijn gedachten helemaal terug naar het zuiver en pure dobberen. 

Pure floating 2

2013

PURE FLOATING 1 is het eerste doek in deze serie. Het voert mijn gedachten helemaal terug naar het zuiver en pure dobberen. 

Pure floating 3

2013

PURE FLOATING 1 is het eerste doek in deze serie. Het voert mijn gedachten helemaal terug naar het zuiver en pure dobberen.